Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Intel už má 15W čtyřjádra pro notebooky v ceníku i s parametry, vydání je blízko. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 19. 8. 2017 22:03

    tombomino

    Opakuji jeste jednou.. Notebookcheck je opravdu etalon, co se tyka notebookovych testu. Na tom se myslim shodne kazdy, kdo tohle trochu sleduje. U kazdeho CPU v te statistice je po nakliknuti kratke shrnuti s vysledky vsech testu. Pokud pod kazdym jednotlivym testem rozkliknete odkaz "X benchmarks and specifications" vypadnou Vam primo testovane modely ze kterych ty vysledky pochazeji. Pokud je tam jeden model tak je samozrejme hodnota na hrane. Ale treba pro predstavu u 7500U to maji namerene z 43 ruznych modelu! Takze tahle prumerna hodnota MUSI mit jinou vahu, nez nejake namereno cislo nekde na strankach, kde nemate tuseni, odkud se tam vzalo.
    A jinak ano, u tech novych 4C muze taky dochazet k padani frekvenci. Proto pisu od zacatku, ze zatim je to vareni z vody. Nicmene porad se bavime o U rade a s pribyvajicimi novymi vysledky bude vic jasno. Kazdopadne porad je rec o U rade a nejspise vyhodu 4C oproti 2C budou nejspis prevazovat, jinak by museli byt u Intelu padli na hlavu, coz nejsou (teda krome vynucene "stagnace", ktera ale pro ne byla vyhodna)