Hlavní navigace

Internet Explorer 10 Release Preview byl uvolněn ke stažení pro Windows 7

13. 11. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jak Microsoft slíbil, tak učinil. Také majitelé Windows 7 nyní mají možnost osahat si Internet Explorer 10. Předesílám, že se stále bavíme o ukázkové verzi, určené především testerům. Nasazení do produktivního prostředí proto nedoporučujeme. Novinek pod kapotou naleznete spoustu, prohlížeč oproti svému kolegovi prohlížeč opět výrazně zapracoval na podpoře webových standardů. Redmondští již od dob IE9 propagují webové technologie a snaží se ukázat svůj prohlížeč v dobrém světle.

Tip: Internet Explorer 10 vyšel, Mozilla posílá vývojovému týmu dortík na oplátku

Časté experimenty neprovádí pouze Google, zásobuje nás jimi i Microsoft. To ale víte. Moderní web se nebojí různých efektů, které oku lahodí. Ty ovšem potřebují určitý výkon, zde tudíž nastupuje do akce grafická karta. Vylepšená hardwarová akcelerace je možná největším esem v rukávu. Popravdě řečeno, nic moc jiného vám Internet Explorer 10 pro Windows 7 nenabídne. Vzhledově se jedná o stejný produkt, jakým je o generaci starší Internet Explorer.

 

Ochutnávku Internet Exploreru 10 pro Windows 7 stáhnete z webu Microsoft.com. Pokud používáte Sedmičky, můžete výhodně upgradovat na Windows 8 a užít si prohlížeč v tomto novém operačním systému. Kromě desktopové edice Microsoft nabízí dotekovou, která představuje výrazný posun jiným směrem.

Internet Explorer 10 Release Preview pro Windows 7 byl uvolněn ke stažení
Internet Explorer 10 Release Preview pro Windows 7 byl uvolněn ke stažení

Zdroj: LiveSide.net