Hlavní navigace

Internetovou televizi spouští i Skylink. Nabídne ale jen část programů ze satelitu

12. 9. 2016

Sdílet

Zdroj: Redakce

Po Digi CZ dnes spouští vlastní internetovou televizi i další významný satelitní operátor – Skylink. Nová služba se jmenuje jednoduše Skylink Live TV a zatím je určena jen pro předplatitele satelitního vysílání. Ti teď mohou sledovat televizi i na mobilech a tabletech s Androidem či iOS a také na počítačích ve webovém prohlížeči. Přihlašovací údaje jsou stejné jako do karetní zákaznické zóny.

Skylink Live TV
Skylink Live TV

Internetová televize je pro zákazníky Skylinku zdarma až do 31. 12. 2016, pak operátor pravděpodobně nasadí poplatek v řádu nižších stokorun, jako to má i konkurence. Aktuálně nabízí Live TV 16 programů, z toho 12 v HD (slovenské kanály u nás nepoběží). Počet stanic by se měl v budoucnu rozšířit. Kromě živého vysílání nabízí televize i 30hodinový archiv pro zpětné přehrání, rozšířené EPG a také videopůjčovnu s 200 filmy.

 

Skylinky Live TV aktuálně nabízí: ČT1 HD, ČT2 HD, ČT Sport HD, Prima HD, Prima Cool HD, Prima Zoom HD, Prima Max HD, Filmbox, Edge Sport HD, Fine Living HD, Food Network HD, Óčko, Qyou HD, Hustler, Penthouse 1 HD a Vivid TV Europe. Ne všechny kanály jsou dostupné pro všechny tarify.

Zdroj: Skylink

Autor článku