Hlavní navigace

Inzeromat usnadní prodej starých krámů. Jeden inzerát umístí do čtyř bazarů

Sdílet

Zdroj: Redakce

Investiční skupina Miton rozjíždí rozjíždí nový projekt Inzeromat. Skrz web a aplikaci (zatím jen pro Android) vám dovolí snadno šířit vaše inzeráty na více míst. Inzeromat podporuje Bazoš, Sbazar, Letgo a Bayo. Prodávané zboží vystavíte jen do jedné ze služeb, na ostatní se zkopíruje. Inzeromat umí také synchronizovat změny, pokud upravíte popis, přidáte fotku či změníte cenu.

Hlavní cíl inzerenta je prodat zboží. Z jeho pohledu je jedno, kde prodá. Díky Inzeromatu může jednoduše vystavit zboží všude. Tím si inzerent maximalizuje šanci na rychlý prodej,“ uvedl Martin Jiřička, který vede tým Inzeromatu.

MMF24

Šikovné je, že pokud už na některém z uvedených bazarů zboží máte, Inzeromat s ním umí pracovat a může jej bez další práce zkopírovat jinam. V budoucnu prý přibydou i další bazary. Chybí především velké obecné jako Annonce nebo Avízo, případně specializované jako Vinted (oblečení).

Mnohé zavedené inzertní služby v České republice fungují a prakticky i vypadají stejně jako před sedmi, osmi lety, míra inovace je minimální. Přitom dnešní technologie dokáží nabídnout uživatelům mnohem větší komfort. Klíčovou roli ve změně celého odvětví budou hrát mobilní zařízení,“ říká Kamil Demuth, investiční manažer Mitonu.