Hlavní navigace

iPad ovládaný joystickem

26. 8. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Firma Logitech, která je známá svým příslušenstvím k PC a notebookům, představila dvě nová příslušenství pro iPad.

První periférií je fyzický joystick se spirálním designem, který se k tabletu připojuje pomocí přísavky. Ačkoli je ve své struktuře jednoduchý, jeho použitelnost pro náruživé hráče na iPadu je značná. Tento joystick - D-pad - se stal důležitým způsobem ovládání her, fyzické připojení má vylepšit hraní her citlivých na ovládání joystickem, jako například Gameloft N.O.V.A.

Ti, kteří chtějí vylepšit svou produktivitu, se mohou podívat na druhé příslušenství Logitechu. Společně s joystickem firma představila Bluetooth klávesnici o plné velikosti, a dokovací stanici. Podle webu TechCrunch se v případě vypnutí iPadu automaticky vypne i klávesnice, a zapne se, když je fyzicky připojená k iPadu.

joystick

Logitech oznámil plány ke zvýšení produkce svých příslušenství k tabletům, aby tak vylepšil zpomalující se příjmy ze světa PC. Je pravděpodobné, že tak uvidíme více produkce této společnosti týkající se tabletů, v případě, že tyto uvedené periferie budou úspěšné.

klávesnice

MMF24

Očekává se, že joystick pro iPad bude stát kolem 20 USD (kolem 340 Kč), a Bluetooth klávesnice 130 USD (přibližně 2180 Kč). Výrobce v současnosti přijímá předobjednávky pro obě periferie s termínem dodání na začátku září.

Zdroj: notebookcheck.net