Hlavní navigace

iPhone 4S je už druhým nejoblíbenějším fotomobilem. Hned po iPhonu 4

24. 11. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Před sedmi měsíci se stal iPhone 4 druhým nejpoužívanějším „fotoaparátem“ galerie Flickr. Nyní už vede před všemi kompakty i zrcadlovkami a čeká se, jak si povede iPhone 4S, který nabízí zase o něco lepší optiku.

Podle stejné metriky Flickru je sice původní model více než dvakrát tolik používaný, ale stačí to na to, že je iPhone 4S druhým nejčastějším fotomobilem. Mimochodem o třetí a čtvrté místo se perou iPhony 3G a 3GS, které fotí dost mizerně. Až za nimi je první ne-jablko – HTC EVO 4G.

Flickr

Jen je škoda, že Flickr nezobrazuje kolik lidí jednotlivé telefony používá. Spokojit se musíme pouze s grafem, který znázorňuje procenta, ale ne jejich přesný počet.

Flickr nabízí aplikace pro iOS, Android i Windows Phone, takže nahrávání fotek přímo z mobilu je jednodušší. A proč takhle dominují iPhony? Jednoduché vysvětlení – jsou to nejprodávanější mobily (konkrétní modely). Zatímco Android už má širší uživatelskou základnu, fotografie jsou roztříštěny do desítek, možná stovek různých přístrojů. Kdežto iPhonů je pět.

Zdroj: Flickr

Byl pro vás článek přínosný?