Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku iPhone X se vyprodal za pár sekund. Apple nestíhá vyrábět. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 28. 10. 2017 11:13

    PetebLazar

    Poslední cca 1,5 roku jsem hrál jen na i7 6700hq s GTX960M a až na nejnáročnější tituly (Zaklínač 3) jsem neměl s hraním výkonostní problém. Ext. periférie (min. KB/MS) jsem ani nezmiňoval, ty beru prakticky jako samozřejmost. Bez zmínění negativní praktické zkušenosti (model_NTB/hry) se lze těžko dobrat podstaty příspěvku.

    Pro ty co z finančních/logistických důvodů nemohou provozovat desktop a ntb jde o zvážitelnou alternativu. Svou roli nakonec hraje i to, že zatím výkonné čtyřjádro nešlo v ntb pořídít bez diskrétní GK. A stávající generace "entry-level" game-NTB tj. GTX1050Ti/1060 jsou zase menším výkonostním kompromisem než předchozí GTX 950M/960M.

    P.S. Výše uvedeným nepopírám, že stávající desktop (1950X+1080Ti based) v UHD poskytuje o trochu lepší grafický zážitek.