Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Írán odstavil část internetu, blokuje protokol HTTPS. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 18. 2. 2012 11:33

    Yoshimorito (neregistrovaný)

    Kvalitu a Apple bych zase tak moc nespojoval. Vydrží stejně jako stejně drahá nebo i o něco (a někdy i podstatně) levnější konkurence. Ale pokud porovnáváte notebook od Apple za 1000$ s notebookem jiných výrobců za 200$ v plastu, tak pak vyjde Apple jako kvalitnejší notebook, ovšem vypovídající hodnota je nulová. Docela často se toho ale nekteří s radostí chytají :P
    Osobně si radši koupím levnější notebook s nbd zárukou než několikanásobně dražší Apple se stejným hardware. Stejně se většina poruch na mém notebooku stala tak, že jsem s ním někde praštil. A docela pochybuji, že by zázračná a nezničitelná konstrukce produktů Apple obstála lépe, zvláště když to vyrábějí stejné firmy jako pro konkurenci.
    A drobné rýpnutí na konec, po letmém projití apple.com se mi nezdá, že by produkty Apple byly extrémně spolehlivé, aby to vysvětlovalo zvýšenou cenu (přece se připlácí za kvalitu, že?). Je tam poměrně dost příspěvků o tom, jak něco nefunguje. Tak kde se stala chyba? Majitel si měl pořídit ještě dražší zařízení? Nebo rovnou dvě, aby je mohl střídat? Nebo zkrátka nepochopil filozofii používání zařízení Apple a může za to sám svojí omezeností? Erupce na slunci? Blížící se konec světa? Včera jsem rozlil čaj, může to mít taky nějakou spojitost?