Hlavní navigace

iTunes 12.7 ruší synchronizaci aplikací nebo knih. Chce se věnovat multimédiím

18. 9. 2017

Sdílet

Zdroj: Redakce

Častěji se v souvislosti s novými verzemi softwaru hovoří o přidaných funkcích, někdy však dojde také k jejich redukci. Nepřekvapí to např. v případě operačního systému. Jak nahlížet na krok Applu? Jablečný gigant totiž před pár dny vydal iTunes 12.7, který ruší některé funkce ve jménu očištění aplikace. Apple se chce koncentrovat na přehrávání multimédií.

CS24

Proto v uvedené verzi rozšířeného přehrávače odebral podporu pro synchronizaci aplikací, e‑knih a vyzváněcích tónů. Všechen tento obsah do svých mobilních jablečných zařízení přidat samozřejmě můžete, jen již bude nutné tak činit přímo na daném zařízení. Aplikace naleznete v App Storu, elektronické knihy v iBooks, vyzvánění pak případně změníte v nastavení telefonu.

Z novinek přidávajících možnosti mohu jmenovat vyhledávání hudby prostřednictvím přátel. Založíte si tedy profil, kde sdílíte hudbu, sledujete ostatní a vzájemně se inspirujete. Připomíná to mj. Spotify. Do iTunes 12.7 byla dále přidána podpora pro synchronizaci zařízení s iOS 11. Kdybyste nemohli najít iTunes U, hledejte v sekci s podcasty. Aplikaci si stáhnete z www.apple.com/itunes/download.

Tipli byste tohle na aplikaci pro Windows? Já také ne, ale u Apple podobný přístup nepředstavuje novinku Tipli byste tohle na aplikaci pro Windows? Já také ne, ale u Apple podobný přístup nepředstavuje novinku