Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Jablotron vypnul Rusům „zabezpečovačku“. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 2. 3. 2022 18:06

    gi

    Jestli ti nemovitost patří či nikoliv se dozvíš na katastrálním úřadu. Pokud máš hypotéku, nemovitost je tvoje a je na ní zástavní právo.

    Bezdomovci a narkomani jsou a budou ať bude sociálním systém jakýkoliv. Oni si takový způsob života zvolili. Pomůžeš jim, najdeš jim práci, ubytování a za pár měsíců jsou zpět před nádražím s flaškou v ruce. Kdo chce, pomoc od státu dostane, ale musí se sám přičinit.

    Já nouzi nezažil, ale z vyprávění vím (naštěstí už z dob dávných), že nouze je, když musí mámy vařit dětem "polévku" ze slané vody s hrstí mouky, jak je k jídlu jen mrkev, brambory nejsou a maso už vůbec, jak si děti mezi sebou předávají kousek uzeného na olíznutí aby měly alespoň tu chuť v puse a zajedli to jen chlebem. Tohle je nouze a dělá se mi zle z lidí, kteří v této době vidí jen sebe a svoji hypotéku, kterou si neuváženě vzali větší než zvládnou.