Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Šéf Alibaby Jack Ma překvapil: vstoupil do komunistické strany. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 28. 11. 2018 12:52

    Zann (neregistrovaný)

    To náměstí není míru, ale klidu, ale to je jedno, podstatný je Tvůj přístup k věci a to cos předvedl potvrzuje to, co o češích a západním světě tvrdím já. Krátkozrakost. Ty si jako myslíš, že když budeš tady provokovat podobně stupidními transparenty, že nedostaneš "přes hubu"? Dostaneš, akorát o tom nevíš, protože ti o tom veřejnoprávní media neřekly, narozdíl od toho co by se stalo v Číně. Kdybys trošku pátral po faktech a nežil jen z toho čím ti ovar nakrmí tzv. demokratická media, tak bys věděl, že to, co se děje tady, není o tolik horší než tam, ale tomu Ty pochopit a zjistit pravdu nechceš, takže máš názor jaký máš. Vždyť Ty ani nejsi schopen přiznat si (pokud sis toho vůbec všiml), že tady tě velký bratr sleduje (ne ten špatný čínský, ale ten dobrý, eurounijní, český, nebo spíše německo/americký) a ani nemusíš být v žádné straně a ještě mu dobrovolně vlezeš do stáda:-D A co se týče mého vztahu ke komunistické Číně, tak ten je asi tak jásavý, jako k eurounijnímu bordelu, to buď úplně v klidu :-D