Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Šéf Alibaby Jack Ma překvapil: vstoupil do komunistické strany. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 28. 11. 2018 13:52

    Zann (neregistrovaný)

    Jo a teď to ještě po Tobě čtu pořádně .... v Číně, abys měl úzké napojení na stát, musíš vstoupit do KS .... tady, potažmo v Evropě, ani to nemusíš, eurounijní systém si tě do portfolia zařadí aniž bys o to stál a nakonec až pochopíš, že země neřící vlády, ale nadnárodní korporace a dobráci typu Sorose, budeš ještě rád. takže mimo mísu a off topic, jsi tak akorát Ty :-D A to s tebou v drtivé většině souhlasím ... je třeba sundat si růžové brýle a kouknout se dál než za špičku vlastního nosu.
    Něco Ti prozradím ... víš proč šel Babiš do politiky? Protože si položil jednu zásadní otázku - "Proč bych měl uplácet všechny ty Topolánky, Kalousky, Rusnoky a jiný xindl, když si tu politiku můžu dělat sám" ... a tak to udělal a protože tím vyschly skutečné zdroje přijmů těchhle darmožroutů (Bakala už si taky platí lidi někde jinde a Kelner to nemá zapotřebí) tak se ho snaží za pomocí Kubíků, Slonkových a jiného povlu zbavit. Až takhle jednoduché to je .... jenomže tohle Ti oficiálně nikdo neřekne, to si musíš zjistit z neveřejných zdrojů, prostě jako za totáče na Svobodné Evropě ;-)