Hlavní navigace

Názor k článku Jak budou používat Google Glass muži na den Svatého Patrika? (video) od šarik - Podle mě má desktop nejlepší léta za sebou....

  • 20. 12. 2012 16:33

    šarik (neregistrovaný)

    Podle mě má desktop nejlepší léta za sebou. Široko daleko BFU bedny mění za ntb a do povědomí se dostává all in one na doma. Do  5 let bedny budou dobíhat budou ve firmách, dále je budou mít hráči, někdo kdo bude potřebovat výkon k práci a dobře odvést teplo,  a pak už jen socky, které nebudou mít na nic jiného, než na desktopový šrot z dávné historie.


    Měl jsem velice výnosný přivýdělek stavět desktop na míru pro firmy (nikoliv něco poskládat halabala). Za letošek mi nepřišla ani jedna objednávka na desktop, protože ho nikdo už nechce. Ba mi bylo ještě nadáno, že mé desktopy jsou tak spolehlivé, že sice jsou nulové náklady na servis, ale pořád nechcou zdechnout, aby finanční ředitel povolil nákup ntb pro zaměstnance, když je u konkurence má už každý. Tož asi tak v segmentu počítačů na doma a ve firmách pro kancelářské účely.


    Na Mikuláša mě čert odnesl desktop do pekla a Ježíšek mi naježil all in one jako terminál k přístupu na internet a domácí použití. A tím jsem u sebe uzavřel éru desktopu jako zdroje obživy.