Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Jak budou používat Google Glass muži na den Svatého Patrika? (video). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 24. 12. 2012 10:10

    M0RGAN (neregistrovaný)

    Dost pochybuju o tom, že by desktop měl být mrtvý. V poměru cena/výkon je to pořád nejlepší volba, na kterou ani notebook ani mobil ani přerostlý mobil v podobě tabletu nemá a ještě dlouho mít nebude.


    Sám vlastním relativně výkonný desktop, k tomu Zenbook Prim a jako mobil.. Obyčejnou levnou Nokii X1-01 s výdrží na baterii týden. Když chci fotit, mnohem lepší je levný (1500) foťák, když chci na Internet, lepší je notebook. Když si chci pustit hudbu, lepší je hudební přehrávač. Na co si kupovat jedno zařízení, které umí sice všechno dohromady, ale budu ho muset minimálně 1x denně nabíjet a když se vybije, tak si ani neškrtnu? Navíc bude každý rok morálně zastarávat? Na výkon a pohodlí surfování, práce i přehrávání filmů je tu PC či notebook (to je vlastně taky PC).


    Tabletům a chytrým mobilům říkám fuj.


    Spíš je to o tom, že desktopy už dnes mají slušný výkon a nezastarávají tak rychle, jako dřív. Takže pokud se to nepokazí, dá se deska provozovat několik let, klidně i 5, než dostatečně zastará.