Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Jak by mohl vypadat nový kalendář a kontakty u Googlu [video]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 23. 5. 2012 13:42

    M0RGAN (neregistrovaný)

    Tak měl jsem ideu, že bych si takovou hračku pořídil pro mobilní IM (ICQ/FB Chat/Skype/Gtalk), ideálně přes nějakého klienta jako Miranda pod Win. Tohle plus web.. Protože svůj zastarávající 13'' subnotebook chci prodat a koupit si 17'' obludu na práci a k tomu tablet na účely, ke kterým jsem měl tu 13ku, tedy třeba jízdní řády a mapy na výletech, IM, web, možná občas nějaký ten film. A chtělo by to asi vyměnitelnou nebo přídavnou baterku, aby to měl aspoň 10 hodin.


    A platit 15 tisíc za Ipad a konkurenci se mi nechce, no. Za 5000 by tohle mohlo být fajn, jestli je pro Android nějaký rozumný IM klient, jen ta baterka a hlavně 3G. Tak budu asi dál tablety nedotčen a používat na výlety nadále dvoukilovou třináctku nebo časem vyměním za ultrabook.