Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Jak dobře se prodávají Ryzeny? V SRN mají přes 50 % trhu, ale pozor – jen v retailu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 5. 9. 2017 17:35

    Jan Olšan (neregistrovaný)

    @Mikymauz - ad Alza.
    U Alzy je problém, že někdy ty čísla ukazuje, někdy ne. Teď třeba dlouho nebyly, když jsem se jim do eshopu díval. A taky je ukazují jen u některých čipů - třeba u R5 1400 nikdy nebyly, ale pochybuju, že se nikdy neprodalo ani 20 kusů, což je jejich minimální počet k ukázání IIRC? Možná je neukzují u nejlevnější věci z řady, aby podporovali ty vyšší, nevím.

    No a druhý velký problém je granularita. Ukazujou jenom čísla 20+, 50+, 100+, 500+, 1000+, což je dost na prd, a člověk ještě musí hlídat, kdy přesně se to překlopilo, aby byla trochu představa - no ve výsledku je to v podstatě nepoužitelné.

    Za to MIndfactory jako první hodnotu ukazuje 5+, pak 10+ a pak to už je odstupňovné po desítkách, takže prakticky přesně, anvíc je to vidět rovnou ve výpisu a neschovávají to v detailech nebo že by u některých produktů tajili.