Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Jak dobře se prodávají Ryzeny? V SRN mají přes 50 % trhu, ale pozor – jen v retailu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 6. 9. 2017 6:08

    tynyt

    Ne, nebavíme se o podílu na trhu, ale o úspěchu AMD (a ten se vyjadřuje právě tím, jak se daří prodávat, jaký zvuk mezi zákazníky má nový produkt a jak se mění OI - tedy ne absolutní hodnoty, ale trend). Podíl na trhu logicky nemůže být velký, když AMD nemá ucelenou nabídku a prodává pár měsíců - ale to je úplně jasné úplně každému.

    A ten váš damage control tkví právě v relativizaci, pokusech dát do souvislosti něco, co prostě srovnat nelze, a vystavět na tom alternativní realitu, že to vlastně žádný úspěch není, že žádné obchodní výsledky nejsou, a že se vyplatí čekat na Coffee lake.

    Kdo se tady ztrapnil, na to mám zcela odlišný názor. Už jen to, že jsi promptně a urážlivě reagoval na mé vtipné poznámky, které jen transponovaly ty vaše zelenomodré mantry do opačného gardu, tě usvědčuje.