Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Jak dobře se prodávají Ryzeny? V SRN mají přes 50 % trhu, ale pozor – jen v retailu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 6. 9. 2017 17:56

    Jan Olšan (neregistrovaný)

    @tombomino
    "Napr.jeho kometnar typu ze Mindfactory mzue byt „AMD shop“, byl nejspise minen jako vtip, jelikoz jinak se to ani neda vysvetlit."

    Jenom tam píšu, co všechno je třeba brát v úvahu, když chceme zobecnit data z jednoho zdroje. Neříkám, že to tak je, nebo že ten efekt může být silný. Ale prostě je třeba brát všechny tyhle různé faktory v úvahu a celkově si z toho tak nějak vyvodit nějakou míru chyby, s kterou je třeba počítat, nebo faktor, kterým si to je třeba asi tak "zředit". Prostě, "vždy ve střehu", kritické zhodnocení a tak podobně.

    BTW to s tím, že by nějakej obchod mohl být oblívenej mezi fans (protože tam jsou prodeje vidět?) jsem tam dal jako kuriózní možnost, protože jsem o tom někde tuším viděl někoho teoretizovat (lol). Myslím, že se snažil tvrdit, že Mindfactory je jeden z nej "premium resellers" pro AMD a tak mezi řádky tím asi chtěl naznačovat, že jako jejich prodeje AMD budou nadhodnocené. IMHO je to spíš blbost, ale zase vyloučit se to nedá. Ale napsal jsem to spíš pro ilustraci, že těch faktorů fakt může být hromada a ne všechny člověka hned napadnou.