Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Chcete se pobavit? Přečtěte si, jak vypadá počítač hardwarového novináře [blog]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 1. 4. 2019 3:01

    Gildor

    I bych to třeba pochopil, jen to že jste si tam do teď nedal ani nějaké miniaturní SSD na systém, sehnatelné téměř zadarmo, to asi nepochopím. :D
    Pokud ten PC tedy opravdu denně používáte a není to tak, že ho zapente jednou za dva týdny a jinak jste třeba na mobilních zařízeních a v práci (jak docela předpokládám, že to máte :) ).

    Protože, pokud byste na tomto PC trávil hodiny denně, tak představa ztraceného času, který by Vám používání starého HDD místo jakéhokoli SSD ročně sebralo je až děsivá. :D

    P.S. Předpokládám, že tento "napůl aprílový" článek je taková záměrná "provokace" k nachytání naštvaných komentářů, kterým se pak budete v redakci smát. Každopádně, moje poznámka k SSD není myšlená útočně, ale jen prostě vážně v r. 2019 těžko chápu, jak někdo (znalý problematiky) může mít systém na HDD, a to i v případě stroje, který používá jen v menší míře.