Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Chcete se pobavit? Přečtěte si, jak vypadá počítač hardwarového novináře [blog]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 1. 4. 2019 7:20

    tynyt

    Zrovna včera jsem mě v rukách nějaké postarší PC s nějakým C2D E4400 a 2GB RAM. Majitel to chtěl "jen komplet vyčistit a upgradovat na W10 ze Sedmiček." Disk byla 160GB nádhera, takže jsem zvolil upgrade čistou přeinstalací. Instalace trvala několik hodin, ale nakonec se ukázalo, že tenhle "pravěk" stačí i na základní prohlížení internetu. Sice to není žádná štika, ale použitelné to je. Nenáročný uživatel byl naprosto spokojen.

    Jinak já sám mám PC z roku 2011, a jediné, co jsem průběžně upgradoval, byly SSDčka, větší HDD na zálohy, grafika a RAM (z 8 na 16GB). Sice mi zatím ještě jakžtakž vyhovuje, ale už čekám na nové "Řízky." Asi jsem taky lakomec, jako Honza ????, takže více než 40 za základ nedám a očekávám, že mi zase těch cca 7-8 let vydrží.