Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Chcete se pobavit? Přečtěte si, jak vypadá počítač hardwarového novináře [blog]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 1. 4. 2019 7:30

    tynyt

    Ona to je spíše otázka mentální připravenosti. ????
    Pokud jsi kliďas/splachovací/melancholik/apod., tak věřím, že sis to nastavil tak, že tě to neomezuje. Znám spoustu takových lidí, kteří spustí PC a jdou si udělat mezitím kafe, prostě s "pomalostí" počítače počítají a jsou v klidu.

    Sám jsem si všiml (jak se neustále rýpu v cizích počítačích), že samotný počítač vyjadřuje celkem věrně naturel svého majitele, podobně jako je to třeba u aut. Takže lze najít počítače vyšperkované až do stylu kolotočářského (tuzing), počítače typu "neřeším" nebo drahé snobíkovské mašinky, které jsou špatné jen tím, že už nejsou posledním výkřikem. Já sám se řadím asi do kategorie "workhorse", takže PC sice dostane to nejlepší, co je v daný okamžik racionálně k dispozici, ale pak slouží při dobré průběžné údržbě několik let až do roztrhání těla.

    BTW, docela mě pobavily některé výkřiky výše, docela dost vypovídají o jejich autorech.