Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Chcete se pobavit? Přečtěte si, jak vypadá počítač hardwarového novináře [blog]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 1. 4. 2019 13:40

    tynyt

    Já to právě umím, proto jsem taky napsal to, co jsem napsal.

    1. Nikde jsem nenapsal, že jsem držgršle (a pokud umíš číst mezi řádky, jistě jsi to taky pochopil)

    2. Vyjádřil jsem se k tvým několika "sockologickým" příspěvkům, které jsi tu v nedávné době měl. Tvé kecy o tom, jak to děláš pro svou radost, moc neberu. A to s ohledem právě na to, jak ses pohrdlivě vyjadřoval o lidech, kteří zrovna nemají to (podle tebe nejlepší) HW vybavení.

    3. Ze lží tě usvědčuje tvůj vtipný pozdrav "red ultras"

    4. Nemám problém do PC nasypat peníze (a taky to čas od času dělám), ale jednoduše nepotřebuju vlastnit top-top-top modely a značky. Kupuju to, co mi stačí, nebo to, co potřebuju. Takže další CPU bude minimálně dvanáctijádro a RAM nejspíš 32GB, ale grafiku si nejspíše nechám, protože výkonově mi na hraní stačí, a pro ostatní pracovní účely (zatím) rovněž. Až tohle jednou pochopíš, že to není žádný projev držgrešle, ale efektivní vynakládání peněz, tak teprve pak se konečně budeme moci bavit jako rovný s rovným.

    P.S.: apropos: recyklované bedny nemusí být vůbec špatná volba. Zejména ty z tlustých plechů málokdy drnčí a hlavně toho hodně vydrží, ne jak ty dnešní svítící kousky z "papíru."