Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Chcete se pobavit? Přečtěte si, jak vypadá počítač hardwarového novináře [blog]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 1. 4. 2019 14:13

    tynyt

    Budeš se divit, ale takových lidí, kteří neřeší, že mají vadný disk nebo desku je hodně. Ale opět: je rozdíl, když to bude redaktor Cnews, který má nejspíše jednak zálohy a druhak vše v cloudu/na serveru v redakčním systému, NEBO jde o živnostníka, který tam má nezálohované účto. A neřeší to proto, že nemá čas, nebo tomu vůbec nerozumí. Ale v okamžiku, kdy taková mašinka dodejchá, je z toho okamžitě velký problém.

    Jestli jsem se něco za těch cca 35 let s počítači naučil, tak to, že nejdůležitější, ale taky nejporuchovější, komponenta počítače je uživatel. ???? A uživatelé jsou různí, každý mluví a funguje trochu jinak. Takže se vyplatí trocha pokory a hodně respektu k tomu, jak každý z nich ten počítač používá. Existují varianty od "dečkových" (uživatel počítač přikrývá, oprašuje apod.) až po "pěstní" (za jakoukoli chybu následuje rána pěstí do počítače, případně dobře mířený kop). Další rozdělení by šlo na od "fotografů" (ti co dělají vše podle fotografické paměti a jsou nervozní, když ikona změní barvu, umístění a nebo se objeví nové okýnko) až po "haluzáře," kteří zásadně nečtou žádná systémová hlášení.