Hlavní navigace

Názor k článku Chcete se pobavit? Přečtěte si, jak vypadá počítač hardwarového novináře [blog] od Jan Olšan - No kdy už mě chcete psychoanalyzovat, tak to...

  • 1. 4. 2019 15:02

    Jan Olšan (neregistrovaný)

    No kdy už mě chcete psychoanalyzovat, tak to bude spíš tím, že já mám vždycky tendence fandit tomu menšímu. Takže když letěly třeba SSD Samsung a vyloženě se na ně přísahalo, tak jsem vyhlížel, jestli se nepodaří to trochu dohnat těm ostatním výrobcům NAND (naštěstí to vypadá že třeba WD a Toshibácká 3D NAND už se celkem chytili).
    MS jsem třeba eventuálně vzal na milost místo takovýho toho "Gates zlo" "Microshit" "M$ tax" v kterým na přelomu tisíciletí asi většina puberťáků vyrostla, ale tam to není o velikosti firmy, ale o velikosti mindshare... Windows mi přijde že většina lidí bere jako děsnej krám (zatímco apple má spoustu fandů/obdivovatelů a open source má taky takový automatický pusový body), přitom mě přijdou docela dobrý, myslím, že je lidi podceňujou.

    No a tak dál, ten největší/nejprofláklejší mě vždycky trošku odpuzuje. Kromě toho není AMD čistě levná záležitost. Ryzen 2700X taky nestojí úplně málo, nebo Threadrippery. A levný produkty má i Intel (Pentia, desky například mini-ITX na úsporná PC jsou pro Intel levnější než pro AMD.)