Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Chcete se pobavit? Přečtěte si, jak vypadá počítač hardwarového novináře [blog]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 1. 4. 2019 15:42

    Jan Olšan (neregistrovaný)

    Mě to taky pořád cuká vybalit toho Athlona XP nebo Celerona předtím, když jsem ta tom tehdy strávil tolik času. Možná ta nostalgie i přispívá k tomu, že mě baví držet tohle starý PC. Ale u nostalgie je problém, že člověk většinou chce něco jiného, než ten návrat pak dá. Takže za chvíli by mě to přestalo bavit, protože podruhé do stejný řeky nevstoupíš. Kromě toho taky ta doba stála za prd, protože všechny PC měly hrozně málo RAM.

    Když jsem v roce 2015 měl PC pořád v tý béžový krabici s nálepkou Athlon XP, tak to taky právě byla krásná nostalgie (to byla moje úplně první vlastní...). Asi i proto jsem to chtěl vyměnit za nějakou zase starou, takže ta z popelnice na to měla dvoje kouzlo. Já si chvíli normálně i říkal, že ten chladič vrátím/vyměním, abych mohl nechat ten historickej Eurocase.