Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Kam pro nelegální Windows? Do Ruska. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 10. 2. 2010 10:14

    Charla (neregistrovaný)

    Myslím, že M$ konečně začal po létech diktatury přemýšlet a snaží se jít uživatelům konečně naproti a ne diktovat podmínky jak vězeňský dozorce. Ono dost uživatelů raději překouslo "nevýhody" Linuxu, než nevlídné chování M$.
    Nicméně uvidíme co přinese budoucnost, ale pokud by počítač měl začít pracovat tak jak lidé myslí, tak se obávám, že technici a ostatní lidé, kteří počítači přeci jen rozumí by mohli být pak dosti nešťastní. Je sice hezké, že pro BFU stačí jedno kliknutí a automatika odhadne, zařídí - fajn, já si také nechám poradit od průvodce, když si nejsem s některými věcmi jistý, ale na druhou stranu chci mít možnost automatiku vyřadit a vše si detailně nastavit sám, když vím co chci a jsem si jistý co dělám.
    Příklad : mnohé moderní čistící programy se dnes jen spustí a po chvíli mi nahlásí jen bylo detekováno smetí -> bylo vyčištěno - konec. A já nemám možnost se dozvědět kde a co vlastně se stalo a co aplikace provedla. Dobře, když nebudu vědět kliknutím na tlačítko "risknu to" aktivovat automatiku, ale když vím, co a kde chci čistit, nevidím důvod, proč bych si to neměl mít možnost nastavit podle svého.