Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Kanály na YouTube už může spravovat více uživatelů. Díky stránkám na G+. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 17. 1. 2013 11:15

    Maudit (neregistrovaný)

    Váš příspěvek je trochu mimo. Za prvé architektury čipů se připravují několik let, takže vliv na architekturu Kepleru nebo přístí generace je nesmysl. Za druhé, Nvidia má několik let lepší architekturu a náskok co se týče implementace technologií. Teď nemluvím o tom, jestli podporuje nebo nepodporuje jeden typ výpočtu v DX11.1. Mluvím obecně o tom, že Nvidia měla GPGPU architekturu o 2 roky dříve, než AMD, mají mnohem lepší implementaci přepínatelných grafik a měli ji také o rok až dva dříve, než AMD a mohl bych pokračovat. Co se týče technologií, dohánět musí AMD.


     


    Pokud by se něco z toho úniku mělo projevit, nebude to technologického rázu, ale obchodního. Především obchodní a cenové strategie, orientace na partnery a v neposlední řadě by se Nvidia dozvěděla, v čem vidí AMD interně budoucnost a do čeho chtějí dlouhodobě investovat, takže by na to Nvidia mohla mnohem dříve, včas reagovat. A přesně o tom zatím svědčí i povaha dokumentů, které byly označené jako "confidential". Krádeže tchnologií čipů - na několik přístích let dle mého nesmysl.