Hlavní navigace

Kaspersky Antivirus pro Windows 7

22. 4. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pokud jste o antivirovém programu od Kaspersky LabEN ještě neslyšeli, přečtete si starší recenzi. Tato firma nyní spolupracuje s Microsoftem, za účelem vyladění svého bezpečnostního nástroje pro nadcházející systém Windows 7.

„Spoluprací s Microsoftem se ujišťujeme, že Kaspersky Lab poskytne uživatelům Windows 7 bezpečnostní řešení s jednoduchým ovládáním, které jim pomůže ochránit cenná data, aniž by je zpomalovalo.“, prohlašuje Alexej Kalgin z marketingového oddělení ruské firmy.

Už při vydání betaverze připravovaných Windows (sestavení 7000) poskytli prototypEN speciálně pro tento operační systém. Více jak 300 000 instalací technického dema poskytlo za dva a půl měsíce velké množství zpětné odezvy, která vývojářům pomohla zajistit maximální kompatibilitu produktu finálními Windows 7.

MMF24

Testeři rovněž zaznamenali vysokou rychlost, spolehlivost a stabilitu antiviru pod betaverzí Windows 7. Michael Angiulo z Microsoftu dodává: „Naším společným cílem je poskytnout zákazníkům zvýšenou produktivitu, ovladatelnost a mobilitu pro vysoce bezpečný, spolehlivý přístup k datům.“. Díky spolupráci bude Kaspersky antivirus dostupný ihned s příchodem sedmé verze Windows na trh, aby poskytl ochranu proti škodlivému softwaru.

Zdroj: Oficiální web via Nirmaltv.com