Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Když nevíte coby, udělejte remake. Návrat Nokie 3310 by byl zoufalost na druhou [komentář]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 16. 2. 2017 11:04

    Zann (neregistrovaný)

    Pokusím se vám odpovědět na otázku kdo by po tom přístroji sáhnul.
    Babi zatoužila k vánocům po novém telefonu. Její starý Samsung za cca 300,- (taková ta Tesco akce i se SIM kartou toho jejich virtuála) měl už svoje nejlepší časy za sebou. Stejný telefon používáme i v práci, protože potřebujeme být akorát "po ruce" tak nic jiného, než aby uměl přijmout hovor a dalo se jím zavolat po telefonu nepotřebujeme. Abych to zkrátil, padla nakonec volba na NOKIA 216.
    Tenhle telefon je tlačítkový, má hodně hlasité vyzvánění, silné vibrace, poměrně přehledný display (tedy pro identifikaci volajícího a čitelnost SMS zprávy) a tak naprosto splňuje to, co jak Babi, tak já v práci po telefonu požaduji. Za 11 stovek, krásná práce.
    Ale: Konstrukce telefonu celkem rachetická a hlavně, telefon napěchovaný úplnýma nesmyslama jako je Hudba (kvalita tragická, co chete za ty peníze), Internet, Facebook, Mobil Store, Hry, Bing, Weather (vzhledem k cílovce, kvalitě audiovýstupu a velikosti a rozlišení displaye úplně k ho*nu), Videa, Rádio ... to jsem vůbec nepochopil, dneska jak smradi nemají 4k display na smartphonu tak jsou nervozní a oni strkají Videa do téhle srandy ... tady se asi zase jednou někdo zamyslel .... pravděpodobně ještě stopové prvky po Microsoftu ....
    Takže jak asi tušíte, kdyby byla před vánoci na trhu ta 3310 za nějaké normální prachy, tak budu první kdo po ní sáhne. Byl to pevný bacan, který si nechal celkem dost líbit, takže jako pracovní tlf. pro mé účely jasná volba a i 70ti letá Babi která byla dlouhé roky zvyklá na 5110 by určitě jásala víc než na stávající N 216. Ten telefon a jeho výbava má vzhledem k cílovce v dnešní době, narozdíl od třeba té N216 logiku, to už se dneska vidí fakt málo.