Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Když nevíte coby, udělejte remake. Návrat Nokie 3310 by byl zoufalost na druhou [komentář]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 16. 2. 2017 11:48

    hh (neregistrovaný)

    Vcelku souhlasím se zoufalostí, ale spíš protože mrtvého, kterého mají všichni rádi, není dobré oživovat po takové době. To, že je 3310 oblíbený mem na internetu neznamená, že to bude i oblíbená koupě. Nevím tedy jak to chtějí oživovat, ale proč je 3310 považována za nerozbinou? Byl to drahý přístroj, většina se k němu taky tak chovala, zároveň měl hromadu místa na konstrukční prvky, pevné rámy, šroubky apod. Dneska se většina lepí a nebo drží na plastových packách. Proč se jí přisuzuje dlouhá výdrž? Šlo s tím jen telefonovat a psát zprávy, a kolik to tehdy stálo, takže to nebylo o kecání o ničem dlouhé hodiny každý den. Prostě pokud neudělají terminátora s jaderným článkem, aby dostáli své legendě, tak si jen uškodí. A všichni ti co tyhle memy sdílejí mají smartphone, a tohle chtít nebudou.