Hlavní navigace

Kingdom Come: Deliverance 2 ohlašuje první odklad. Přes všechnu snahu vyjde hra v únoru příštího roku

Sdílet

Zdroj: Warhorse
I přes veškerou snahu muselo studio Warhorse hru o pár měsíců posunout. Na druhou stranu láká na brzké předobjednávky hry a plnohodnotný gameplay na blížícím se Gamescomu.

Studio Warhorse dnes v brzkých ranních hodinách oznámilo odklad dlouho očekávané hry Kingdom Come: Deliverance 2. Tobias Stolz-Zwilling, PR manažer společnosti Warhorse, ve zveřejněném videu omlouvá odložení hry a ohlašuje nový, nyní už konkrétní termín. Hra Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde 11. února 2025. Toto datum shodou okolností vychází na výroční týden vydání prvního dílu (13. února 2018).

Jako útěchu nabídl Tobias fanouškům nástřel blízké budoucnosti, která podle něj bude hotovým maratonem. Už za pár dní 20. srpna se dočkáme nového gameplay traileru na Opening Night Live před letošním Gamescomem, den poté se můžeme těšit na plnohodnotný 20minutový gameplay téměř bez prostřihů.

MMF24

Společně s téměř půlhodinovým gameplayem dorazí také první dojmy od novinářů, kteří si hru v určité fázi mohli předběžně vyzkoušet. Pokud plánujete navštívit letošní Gamescom, můžete si hru sami vyzkoušet přímo na stánku Warhorse (sál 9).

Časový harmonogram Warhorse na Gamesconu

Časový harmonogram Warhorse na Gamescomu

Autor: Warhorse

Spuštění předobjednávek pro hru i sběratelskou edici je na spadnutí

Aby toho nebylo málo, oznámil Tobias Stolz-Zwilling i brzké spuštění předobjednávek hry i sběratelské edice, jejíž krabici rovněž i sám ve videu ukázal. Co je jejím obsahem, se dozvíme za týden na Gamescomu. Kingdom Come: Deliverance 2 má vyjít na počítače a konzole PlayStation 5 a Xbox Series. Na všech platformách nabídne hra už ze startu plnohodnotnou českou lokalizaci.

Kingdom Come: Deliverance II zdarma? Warhorse posílá některým podporovatelům hru jako poděkování Přečtěte si také:

Kingdom Come: Deliverance II zdarma? Warhorse posílá některým podporovatelům hru jako poděkování