Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Vychází poslední placené rozšíření Kingdom Come. Přidává psy a až 15 hodin zábavy. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 30. 5. 2019 13:27

    RedMaX

    Ja kupoval KCD na podzim ve sleve. A z DLC se mi libi jen ten Ptacek a ta Tereza, jenze to je myslim 10+12 = 22EUR teda vic penez nez si koupit cely balik DLC. Takze ne, zustanu pouze u zakladni verze hry. Ale jak jiz jsem psal, neni to kritika KCD, delaji to tak vsichni.

    Thobias: Jenze je to bezne, dela se to u spousty her, vydaji zakladni hru a potom prodluzuji cas, kdy je hra ziva (rozumej mluvi se o ni a da se na tom stavet marketing) po nejakou dalsi dobu, tak aby presvedcili ke koupi co nejvice lidi. Az kdyz shledaji, ze prodej upada, tak se vyda zaverecna GOTY (Royal je to same jen s jinym nazvem), ktera obsahuje uplne vsechno. Pro rozumne hrace, kteri nikam nespechaji, tak byva dnem vydani hry az den vyjiti GOTY edice, ktera obsahuje uplne vsechno. Ja to tak take delam, ale tentokrat jsem nevydrzel a koupil drive, cimz jsem si moznost DLC pro sebe zavrel.

    Ve vysledku napriklad Zaklinac 3 mel dve zasadni DLC, no a ja odehral jen jedno, pres to, ze jsem mel koupenou GOTY. Jedno DLC se totiz melo hrat v prubehu hry a druhe az po skonceni zakladni hry. Jenze kdyz jsem skoncil zakladni hru, tak jsem byl ze Zaklinace tak vycerpan, ze jsem se do DLC uz nepustil a odesel k dalsim hram. A to je Zaklinac 3 vyjimecna hra, uprimne nejlepsi na svete a stejne jsem se na DLC vykaslal, takze hrat DLC vetsinou neni vubec nutny.