Hlavní navigace

Názor k článku Dan Vávra řekl, proč v Kingdom Come: Deliverance není český dabing od Crha - Tak mě dost brutálně včera chytla subnautica. Úplně...

  • 19. 2. 2018 14:13

    Crha (neregistrovaný)

    Tak mě dost brutálně včera chytla subnautica. Úplně jsem z toho off... Nějakej kingdom počká až bude vyladěné a s češtinou. Subnautica nepočká.
    Pozor následuje SPOLIER!!!
    Blbě se mi shánějí stalerovi zuby na tvrzené sklo a ztratil jsem příběhovou linku. Nesvítí mi nic kam mám dojít, tak se pokusím navštívit ještě jednou ty "záchytný" místa a víc je prohledat jestli jsem tam něco nezapomněl. Hrál jsem to ze začátku stylem: "kašlu na děj, jedu volnou hru a budu si dělat co chci já", takže jsem některá místa navštívil dřív a mám vybavení, které bych ještě asi ještě neměl mít, ale zase mi chybí základní věci. Třeba aerogel a tepelné čerpadlo. Všiml jsem si, že se herní linka otvírá také s vámi provedenýma činy. Blbý je když jste se najedli tak vás to léčilo, když jsem si dal hru bez jídla, tak se můžu léčit jen lékarničkama. Nejhlouběji jsem zatím dosáhl 400m abych se vrátil živej. Zkoušel jsem na druhé straně havarované lodi ponor do 700m na smrt a nic tam nebylo, povrch se změnil v generickou rovnou stěnu dolů.