Hlavní navigace

Kingdom Come: Deliverance II zdarma? Warhorse posílá některým podporovatelům hru jako poděkování

Sdílet

Zdroj: Warhorse
Podívejte se, jestli nejste mezi nimi. České videoherní studio Warhorse stojící za úspěšným RPG titulem Kingdom Come: Deliverance odmění některé podporovatele z Kickstarteru, kteří si předplatili Akt II.

Fanoušci a podporovatelé Kingdom Come: Deliverace, kteří jste podpořili vývoj hry na Kickstarteru, zkontrolujte si své e-mailové schránky. Možná se v nich ukrývá poděkování od Warhorse v podobě přístupu ke druhému dílu Kingdom Come Deliverance II.

Studio se rozhodlo poděkovat podporovatelům, kteří se před dlouhými deseti lety rozhodli podpořit kampaň na Kickstarteru, a rozesílá jim e-mail s odměnou v podobě Kingdom Come: Deliverance II zdarma pro platformu dle vlastního výběru.

Čekání je u konce. Kingdom Come: Deliverance II vyjde ještě letos a s českým dabingem Přečtěte si také:

Čekání je u konce. Kingdom Come: Deliverance II vyjde ještě letos a s českým dabingem

S tímto e-mailem se pochlubil na Redditu uživatel Interinactive, jehož příspěvek doprovází screenshot z příchozího e-mailu. V komentářové sekci se strhla debata o tom, který z hráčů s jakým tierem předplatného tento e-mail obdržel a který nikoliv. Autor příspěvku přispěl částkou 150 € (tier Duke) a přístup ke hře zdarma obdržel.

Svým facebookovým příspěvkem rozesílání hry zdarma jako poděkování potvrdila i komunita Kollektors Universe CZ/SK, která s příspěvkem 360 € (tier King) rovněž děkovný e-mail s hrou obdržela. Do debaty se zapojil i uživatel Dr-Fusselpulli, údajný komunitní manažer Warhorse. Ten upřesnil výši předplatného (tieru) pro získání hry Duke a vyšších.

KL24

„Nejedná se o všechny podporovatele, ale pouze o podporovatele na vysoké úrovni, kteří měli příslib, který také zahrnoval Akt II. Přestože jsme Akty zrušili a KCD1 bylo mnohem větší, než bylo zamýšlených 20 hodin, stále si myslíme, že KCD II se blíží našemu slibu Act II, který byl tehdy slíben podporovatelům.“ stojí v komentáři uživatele Dr-Fusselpulli, komunitního manažera Warhorse.

Uživatelé s tierem Earl (poznámka autora: kam spadám i já) a nižší zřejmě hru zdarma nedostanou. I tak se po letech jedná o pěkné gesto, kterým se studio zpětně odvděčuje svým podporovatelům a fanouškům.

Byl pro vás článek přínosný?