Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Warhorse Studios slaví. Prodalo se již milion kopií Kingdom Come: Deliverance. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 23. 2. 2018 5:11

    Zann (neregistrovaný)

    Ale já se nehadam přece, kdyby mi bylo dvanáct, patnáct roku jako jemu a ho*no jsem vživotě viděl, tak bych reagoval úplně stejně ....
    Ja na ničem nelpim, oni i Bulanci mají svoje kouzlo, ale z těch se mediálně nedělá boží zjevení, jako z tohohle, prostě jsem se jen dopustil názoru, že objevování kola s nevalnou grafikou mě na prd*l neposadi, ale každopádně je mi jasné že těch co ano, budou mraky a tady mladej mi to akorát potvrdil, nic víc a nic méně. S hrama je to jako se vším na světě, však víš že i vyloženě blbé filmy a vyloženě blbá hudba si svoje diváky a posluchače najdou, stačí tomu jen udělat masivní reklamu a přesvědčit ty jednodušší že takhle přesně to má vypadat, marketingová klasika na kterou se většina chytí. No a ta menšina se na to prostě podívá z odstupem, vyjádří názor a ... je za debila, protože většina to platí, většina má tudíž pravdu ???? ... a řeší kdo se na tom napakoval víc a tiše závidí že sami nebyli v pravý čas a právem místě ????