Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Na čem si zahrajete Kingdom Come: Deliverance? Tvůrci zvýšili požadavky. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 13. 2. 2018 7:21

    JirkaK

    Ano moje odhady, ale hlavně zkušenosti. S GTX1080 na FPHD nedosáhnu MINIMÁLNÍCH 60FPS s maximálním nastavením ve spoustě novějších her. I toho tady někde vzpomenutého Witchera jsem na min 60FPS nerozchodil bez toho abych nešáhl na nastavení.

    U titulů využívajících NV Works, konkrétně ShadowWorks se člověk musí krotit. Kombinace jako HBAO+ a PCSS jsou kruté, u Division mi třeba jen HFTS stíny dělají cca 20% výkonu (v minimech), jenže to jsou věci, které dle mě nemohou chybět. Propracované světlo a stíny dělá grafiku realističtější,plnější, uvěřitelnější. Z toho co jsem u KC viděl, tak mi ve spoustě míst krom dost mizerné kvality textur chybí vyšší úroveň teselace nebo aspoň bump mapping, kombinovaný s nějakými kontaktními stíny a/nebo kvalitnějšími stíny, spousta objektů mi přijde hodně plochá.