Hlavní navigace

Ne, Kingdom Come: Deliverance teď není na Steamu zdarma. Ale zahrát si jej bez placení můžete

18. 6. 2020

Sdílet

 Autor: Warhorse Studios
Herní pecka Dana Vávry Kingdom Come už pár slev zažila a v únoru byla chvíli zdarma na Epicu. Ovšem bez rozšiřujících DLC. Tento víkend měla být, snad podle všech médií, zdarma na Steamu.

Podle herního webu VG24/7 měla být hra Kingdom Come: Deliverance zdarma od 18 do 22. června. Zprávu často bez uvedení zdroje převzala řada médií. Na Steamu právě ona akce začala: jde ale pouze o možnost si hru přes víkend zdarma zahrát, poté vám nezůstane. Současně s tím běží 50% sleva na koupi.

Vývojáři akcí slaví dva roky od vydání a 3 miliony prodaných kopií, k tomu 1,5 milionu DLC. První milion hráčů získali již během prvního týdne, zbytek kupujících se rozložil do dvou let.

Kingdom Come Deliverance 50 procent sleva Steam Kingdom Come Deliverance 50 procent sleva Steam

Podle Dana Vávry jde o skutečné prodeje bez započtení akce na Epicu či Game Passů. Warhorse Studios má nového majitele, kterým je THQ Nordic. Dnes představili také nové logo.

Warhorse Studios nové logo Warhorse Studios nové logo (zdroj: FB Dana Vávry)

Hra se samozřejmě také pirátí, ale autoři se zloději vyběhli velmi originálně. „Ukradli“ jejich ASCII grafiku z textového souboru a sami ji začali prodávat.

zdroj: Steam, vg247

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.