Hlavní navigace

Kingston vydává urDrive

26. 10. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nyní by měli zpozornět majitelé flash disků Kingston DataTraveler a to konkrétně modelů DT101G2, DT108, DT109, DTIG3. Ptáte se proč? Kingston by totiž rád změnil vaši obyčejnou flashku na aktivní úložné zařízení. Jak to hodlá provést ? Softwarem urDrive! Jedná se o soubor vychytávek umožňujících jednoduše organizovat Vaše osobní data, fotky, hudbu, hry a videa.

Takže co všechno mi může urDrive nabídnout ? Mimo integrovaný prohlížeč obrázků a MP3 přehrávač Vás zaujme Norton PC CheckUP - diagnostický nástroj/antivir, ten je ovšem zdarma ke stažení na stránkách Nortonu. Dále je zde obsažen webový prohlížeč Maxthon 3, který všechna svá data ukláda na disk, takže si berte sebou všechny své záložky, nastavení a historii prohlížení. Prohlížeč by měl být velmi rychlý při spouštení a vykreslování stránek. Mezi další lákadla urDrive patří zálohování dat z vaší flash online, Fooz Kids aneb aplikace pro prohlížení webu dělaná pro nejmenší a nakonec online obchod plný nejnovějších nenáročných her od EA Games a PopCap Games.

urDrive bude na výše zmíněných flash discích předinstalován. Pro ty, kteří už toto flashku vlastní, je software zdarma ke stažení. Pro více informací se mrkněte na oficiální stránky.