Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku (update) Kolik budou stát desky pro Intel Alder Lake s čipsetem B660? MSI prý má modely od 3200 Kč. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 14. 12. 2021 6:44

    Smazaný profil

    To nepovedení je v tomhle. Jestli Intel s ročním zpožděním po AMD dodá něco takového jako Alder Lake tak to prostě není ten Intel který jsem měl rád a který jsme obdivoval. To lpění na jedno vláknovém výkonu je směšné jako by někdo nyní prodával počítač počítač a velebil jeho fantastickou 5.25 disketovou mechaniku.

    Je úplně jedno jestli to někdo označí jako těsná výhra nebo plichta. Faktem je že doteď AMD nemělo důvod se někam honit a ani teď ho moc nemá. Má jenom důvod potvrdí nějakou menší změnou ten trůn na kterém sedí. Ty pověstné Tyntovy vidle kterými to AMD zase Intelu ti jeho snahu zkazí už letí. :-)

    Ano volšová spotřeba ale i volšová podpora her, volšová cena volšová architektura, volšový výrobní proces. Kdo ví na co vše jsem ještě zapomněl. Takhle AMD rybník nevypálí. Ale ať nejsem jenom negativní líbí se mi nové standardy jako sběrnice a paměti na které bohužel AMD prdí. Třeba uvedené nové standardy včetně vrstvených pamětí jsou ty vidle které má AMD v záloze.