Hlavní navigace

Kompaktní herní skříň T60-SFX od ID-Cooling – celá z hliníku a pod 2000 Kč

25. 8. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Skříň T60-SFX udělala dojem na fanoušky hardware už před nějakým časem na Computexu 2014. Značka ID-Cooling se ale v našich končinách ještě nestihla příliš projevit. Uvidíme, zda si zaslouží tato skříň i naši pozornost.
Do 3kg skříňky s rozměry 310 mm × 252 mm × 128 mm se toho pochopitelně příliš nevejde. Kompromis bude třeba učinit jak u základní desky (mini ITX), tak u zdroje (formát SFX). Chladič procesoru by neměl přesahovat 124 mm. Díky místu pro dvouslotovou grafickou kartu do velikosti 260 mm lze tuto skříň považovat za základ pro průměrné herní PC.

 

Problémem by ale mohlo být chlazení a potenciální hlučnost takové herní sestavy. Skříň bude dodávána pouze s jediným 92mm větrákem, který lze umístit buď do zadní nebo spodní části. Naštěstí najdeme ještě několik otvorů, kudy se dovnitř dostane studený vzduch. Otázkou ale zůstává, jak účinné chlazení bude tato sestava mít při horkých letních dnech.

MMF24


T60-SFX od ID-Cooling nesází jen na svůj neotřelý design a hliníkovou konstrukci. Cena do 80 USD ji rozhodně dělá ještě zajímavější. Otázkou je, jak si tato skříň poradí s konkurencí.

Zdroj: Guru3D, Tom's Hardware