Hlavní navigace

Kompletní rozborka a sborka notebooku do 50 minut

19. 11. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pokus měl otestovat, jak dlouho může trvat servisní zásah u zákazníka, pokud by bylo nutné kompletně rozebrat celý stroj. Ukázalo se, že kvalitní návrh LIFEBOOKů už na počátku návrhu konstrukce hraje podstatnou roli, veškeré díly pro případný servis jsou snadno přístupné.

Sborka a rozborka notebooku

Celý notebook LIFEBOOK E8410 se povedlo kompletně rozebrat a opět složit, včetně všech přídavných modulů jako bluetooth, UMTS, Wi-Fi podobně za necelých padesát minut! Mimo to po opětovném složení notebook bez problémů naběhl a na pracovní desce nezbyl ani jeden šroubek, technik společnosti Kapsch pracoval opravdu rychle a přesně.

Pokud se vám video líbilo, pak vězte, že s podobnou prací technika se můžete seznámit v případě závady osobně. Fujitsu Siemens Computers má v ceně zahrnutou i opravu v místě do druhého pracovního dne pro celou řadu profesionálních notebooku řady LIFEBOOK. Samozřejmě vám tuto zkušenost nepřejeme, ale je dobré vědět, že pokud se tak stane nemusíte na servisní zásah čekat a jste v rukou profesionálů, jak je z videa vidět.

Videopohled na vnitřní komponenty notebooku from Vlada Janecek on Vimeo.

Od 15. listopadu navíc Fujitsu Siemens Computers přichází s další novinkou. Jakýkoliv notebook AMILO Notebook, ESPRIMO Mobile nebo LIFEBOOK zakoupený po tomto datu z oficiální nabídky Fujitsu Siemens Computers s.r.o., získává v ceně také opravu při náhodném poškození.Tato garance kryje veškeré náklady spojené s opravou při náhodném poškození notebooku po dobu prvních šesti měsíců od koupě. Nutností je ovšem do 60 dnů od koupě notebook bezplatně zaregistrovat na stránce www.zatorucim.cz. Společnost Fujitsu Siemens Computers tak v současné době nabízí nejlepší servisní podmínky na trhu.

Kompletní fotogalerie z rozborky

KL24

Byl pro vás článek přínosný?