Hlavní navigace

Názor k článku Koncept Windows jako služby neznamená každého půl roku převrat [komentář] od Maudit - "Ano služba s potencionálními 10 miliony testerů a...

  • 5. 4. 2017 12:25

    Maudit (neregistrovaný)

    "Ano služba s potencionálními 10 miliony testerů a přesto se jí nedaří udržet vzestupný trend udržování stability."

    Tohle dokazte, jinak jsou to jen plky. Obecne stabilita Windows 10 sla od vydani nahoru vyrazne, dnes uz je lepsi nez u Windows 7 (hlavne co se tyce bezpecnosti, jinde je na stejne urovni nebo se tam teprve dostava). Windows dostavaji aktualizace rychleji, nez jakykoliv jiny system na svete. To je nepopiratelny fakt.

    Zaroven jsou Windows jediny system na svete, ktery se v tak masovem meritku musi vyporadat s obrovskym mnozstvim ruznych typu hardwaru. Takova variace v takovem meritku neexistuje ani na MacOS (podporuji jen Apple hardware), ani na Androidu (podporuje standartni mobilni hardware), ani Linux (je prevazne enterprise, jen male mnozstvi lidi pouziva Linux jako consumer OS a ti maji s ovladaci vecne problemy). Takze logicky se nekde musi objevit problemy, protoze tak moc hardwaru se neda otestovat kompletne. V tomhle kontextu je vykon Microsoftu a stabilita, kterou uz od Windows 7 maji vsechny edice (7, 8/8.1, 10) perfektni.