Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Koncept Windows jako služby neznamená každého půl roku převrat [komentář]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 5. 4. 2017 18:45

    Zann (neregistrovaný)

    No podle Microsoftu jsou to poslední Windows které kdy vydali. Vyšlo to ve stavu, jaký velmi kulantně popsal pan Urban (prostě ve stavu naprosto žalostném) a od té doby na tom Microsoft usilovně pracuje a bude pracovat do doby něž za A) pochopí, že operační systém jako služba je nesmysl a vydají něco, co všichni známe pod pojmem desktopový system, který bude fungovat, nebo za B) dojde trpělivost i té hrstce současných uživatelů a prostě se s Windows 10 rozloučí, nebo za C) budou dělat tak, aby ten systém měl čím zaujmout a má tedy smysl na něm dál pracovat. V jejich pojetí to prostě bude nekonečný seriál, který hotový nebude nikdy, protože na něm bude pořád co vylepšovat, co do něj přidávat, nebo naopak z něj odebírat až .... se vrátíme ke starému dobrému konceptu normálních, použitelnách, desktopových systémů. Windows 10 jsou vlastně takovým socialismem ve vtipu o tom, že socialismus, je velmi trnitá cesta od kapitalismu ke kapitalismu ... a taky, jak praví dějiny, nechutně dlouhá a zbytečná ...