Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Koncept Windows jako služby neznamená každého půl roku převrat [komentář]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 7. 4. 2017 13:08

    tombomino

    Maudite ty jsiexprt :)), protoze tobe neco vyhovuje, neznamena to, ze to vyhovje nekomu jinemu. To ze prijde neco noveho, automaticky taky neznamena pokrok. Komunisti tvrdili to same, ze jsou pokrok a vse delaji v ramci pokoroku..jak to dopadlo vime... Ze tobe se to libi, neznamena, ze se to libi jinym. Ty nejsi progresivni, ty si myslis ze jsi progresivni. Jasne Mrkvosoft sklizi "uspechy". Jeho celkove "10" prodanych tabletu Surface vseho druhu (byt je to podareny HW vcelku), je opravdu dilo. Hlavne pokud si clovek predstavi ty desitky milionu prodanych androidnich zarizeni vuci tomu vseho druhu :))
    Win10 Ti nikdo nenuti? Hmm..Mrkvosoft mel celkem jiny nazor a nutil to docela hlava nehlava..samozrejme pro fandy jako Ty, to byla nejspise chyba mezi zidli a klavesnici ;)
    Opravdu lidi utikaji z Jablecneho OS? To je mi novinka :)) To jsi asi jeste nebyl v nekterych zemich a plaves asi jen v prtatem ceskem rybnice.