Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Koncept Windows jako služby neznamená každého půl roku převrat [komentář]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 7. 4. 2017 23:24

    tombomino

    Ano Win10 mi ted uz nikdo nenuti. Pred tim to ale tak nebylo. Samozrejme existuje neco jeste jako monopol, takze pokud chce clovek pouzivat urcite veci, stejne si bude muset Win10 poridit, ale to jsou ty vyhody kapitalismu jako za socialismu :D
    Tobe Maudite unika jedna podstatna vec. To neni o haitovani Win10, to je spis o tom, ze to mohlo byt uplne jinde, kdyby mrkvosoft nebyl tak rigidni. Tyhle diskuse jsme tady vubec nemuseli vest.
    A jinak si opravdu myslis ze Surface je nejaky opravdu uspesny produkt? Nechapej mne spatne, podle mne je to zajimavy produkt, ale napriklad s jabkem nebo Samusngem se nema sanci vubec merit, protoze je to poctem prodanych zarizeni trpaslik, ktery jeste k tomu vicemene cili na bussines klientelu svoji cenou. Ze se najdou nadsenci a nebo par lidi, co to vyuzije, o tom vubec nepochybuji. To ze to vidis nekde na "konferenci", to je bussines sfera. Tu ma mrkvosoft stejne SW z casti pod palcem.
    Ja ti dam maly priklad, vcera v kavarne v nejmenovane zemi...Cinanka+jabko, Cinanka+jabko, Korejka+jabko, atd... Za mnou prave sedi v jine kavarne borec+jabko, atd. Bud trochu pragmatik, surface neni spatny produkt, v necem je dokonce i dobry, ale nema sanci se zatim s nicim moc pomerovat :)