Hlavní navigace

Názor k článku Koncesionářské poplatky: Jak je to s placením za mobil a počítač? od KRoman47 - Ano, tam může nastat konflikt, počítač s technologií...

  • 9. 4. 2018 17:52

    KRoman47

    Ano, tam může nastat konflikt, počítač s technologií IPTV je dnes každý moderní počítač a poskytovatelé Internetového připojení často již k základním balíčkům přibalí nějakou základní nabídku TV programů.
    Můj poskytovatel něco takového měl, byť dnes na jeho stránkách nic takového nenacházím. Pak si jedině zažádat, že chci tuto službu zdarma zrušit. Další věc je, když má člověk doma nějaký router, zda protokol IPTV umí. Můj nikoliv, takže mi IPTV stejně nejde, jedině bych zapojoval kabel přímo do počítače bez routeru.

    Buď jak buď, já se těmi darebáky vydírat nenechám a nehodlám platit za něco, o co nestojím a co vyloženě nechci, jen proto, že si to někdo vymyslel a prosadil do zákona. Snad nežiju v takovém blbečkostáně, aby šli po takových lidech. To by člověk nemohl mít ani blbej počítač bez připojení k Internetu (pořád podporující IPTV), aby těm zmetkům nemusel platit.