Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Konec těžby Etherea na grafikách? Čínský Bitmain chystá čipy ASIC pro jeho algoritmus. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 4. 3. 2018 23:01

    armagedon (neregistrovaný)

    No ja nevim s tou znovuprodejnosti gk, co za ne vy tezari asi tak muzete zpatky dostat? Takove Polarisy vam v nonstop zaprahu bezi vesmes uz pres rok, pravdepodobne jeste nejakou dobu budou, tak jsem zvedavy na ty cenovky karet jetych nonstop po dobu dvou let. Klidne v klimatizovanych, stabilnich podminkach, ale cenovku budete muset srazit hodne dolu. Nehlede na to, ze az se jich ve velkem budete zbavovat, tak se pravdepodobne budete muset navzajem podhazovat a na takove mnozstvi karet stejne nebude dost zajemcu z rad beznych uzivatelu, kterym staci jenom jedna karta. Jo a jeste jedna takova vec..ti bezni uzivatele, kterym ty karty budete chtit nejspise udat, tak jste jich spoustu pravdepodobne slusne vytocili tim zdevastovanim jinak celkem stabilniho trhu s pc komponenty, ti se na vas taky dost mozna budou koukat s davkou neduvery a odstupu.