Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Planeta Blink. Konec vývoje EdgeHTML není dobrý pro web [komentář]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 12. 12. 2018 12:20

    tombomino

    Nazor zajimavy, da se s nim i souhasit, nekde vic, nekde min. Mne osobne prijde, ze MS se snazi zmenit z softwarove firmy na firmu poskytujici "sluzby". Coz je sen kazde developerske firmy po tom co hodi na trh produkt, ktery se ujme nebo na nejakem takovem stavi, jelikoz se na tom da nejlip ryzovat s nejmensimi naklady. A naklady mzou byt i jadro pudla, o ktere tady jde. MS je automaticky osekal tim, ze nevyviji produkt jako je jadro prohlizece, ale prihreje se polivcicku na jinem, coz je daleko levnejsi. Z tohoto pohledu pragmaticky krok, ktery ma ale riziko v tom, ze driv na sebe produkty MS navazovali, casto ani nefungovali poradne nekde jinde, protoze si MS delal na vsechno svuj standard, ktery mu ale zurucoval, ze potrebujes dalsi dily jeho eko-systemu, aby to vubec fungovalo (pokud to fungovalo). To ted odpadne a MS bude muset s ostatnima o ty sluzby soutezit.
    Druha vec, co se tyce nakladu jde videt bohuzel v tryskni kvalite Win10 .. tady to slo do kopru tak, jako zadne vidle od dob XP SP3.. jak vybrusli z tohoto, to nevim..