Hlavní navigace

Konečnými Windows 8 možná bude sestavení 8888. Asi přijde v předstihu

26. 7. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jak to bývá, dny před dokončením nových Windows se zkrátka musí spekulovat o tom, jaké číslo sestavení hotový operační systém nakonec ponese. Přestože je v reálném světě úplně jedno, nezatajíme vám, že aktuálně titul favorita na pomyslné vítězství nese sestavení 8888. To se údajně objevilo před pár hodinami. Ještě den před touto událostí se přitom hovořilo o sestavení 8523. Microsoft se ale v konečném vydání Windows 8 jistojistě pokusí o nějaké hezké číselné označení.

Dříve se předpokládalo, že se dočkáme sestavení 8600, čímž by firma navázala na Windows 7, která nesla číslo 7600. Upřímně, možností, jak novinku pojmenovat, byste vymysleli velkou spoustu. Symbolické osmičky by nicméně byly hezkým završením pouti. Canouna ze známého serveru WinUnleaked na svém Twitteru prohlásil, že by Microsoft měl poslední a úplně konečné sestavení vyprodukovat dnes. Pokud vás zajímá přesnější údaj o Windows 8 RTM, mělo by podle všeho jít o sestavení 8888.16384.win8_rtm.120724-1555.

 

Redmondští se oficiálně nechali slyšet, že k dokončení produktu dojde v prvním týdnu měsíce srpna. Vůbec bychom se nedivili, kdyby nás ale (záměrně) překvapili s předstihem oproti původnímu plánu. Poté se Windows 8 dostanou do lisovny, aby na pulty obchodů dorazila 26. října.

Zdroj: Neowin