Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Krizová mapa Česka: každý se může stát reportérem ČT. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 27. 2. 2012 14:56

    anonymní

    Android není rozhodně dokonalý. Nicméně označovat jej ve srovnání zrovna s Windows Phone 7 (ale i 7.5) za nedodělek a polotovar je poněkud jednostraně zaujaté.

    Je zde skupina superlevných a značně poruchových a neodladěných "taky smartfounů" z číny atp. s Androidem, na kterých je opravdu problémů požehnaně. Na těchto křápech by ale slušně a stabilně nechodil žádný ze systémů. Mnohdy je zázrak že vůbec fungují.
    Na mobilech od solidnějších výrobců je systém stabilní a bez výraznějších problémů. Nedostatky se najdou, ale těch se řada najde i konkurence.

    Když mám srovnat telefony mé (dva kusy) a mých přátel a kolegů vybavené Androidem, s přístroji se Symbianem (více kusů, Nokia) a Windows Phone 7 (3 ks, LG, Nokia, a třetí tuším HTC), tak konkurence ve stabilitě a spolehlivosti spíše prohrává, a funkčnost je minimálně srovnatelná.

    Plusem u Androidu je pro mne jeho výrazně větší otevřenost ve srovnání s Windows i iOS. To ale pravda neocení všichni.